Om de ambities van InDeBan waar te kunnen maken hebben we de hulp nodig van sponsoren. Wij zijn onze sponsors dankbaar voor de financiële en praktische middelen die zij ter beschikking hebben gesteld.


Hoofdsponsors InDeBan 2017


Buurtcultuurfonds


Buurtcultuurfonds

Het Prins Bernhard Cultuurfonds stimuleert provincies en woningcorporaties om bij te dragen aan cultuur en natuurbehoud. De Buurtcultuurfondsen, onderdeel van het Prins Bernhard Cultuurfonds, richten zich op stimulering van kunst en cultuur in de regio en heel lokaal in de wijken.

 Gemeente Grave
De gemeente Grave erkende al jaren geleden het belang van InDeBan. Vanaf die tijd zorgt de gemeente voor een subsidie die een belangrijke basis vormt voor InDeBan.D’n Huuskamer Gassel

Theater de viersprong in Gassel huisvest dit jaar voor de 3e keer InDeBan. D’n Huuskamer in Gassel is onderdeel van de Viersprong en faciliteert de diverse zalen en ruimtes aan InDeBan. Daarnaast worden alle InDeBanners tijdens de repetities flink in de watten gelegt door Tonnie Cremers.


Overige sponsoren InDeBan 2017


Rabobank


De Houtboer

 


Impress


Arena


Van der Heyden Service en Montage B.V.

 

 


Partners InDeBan 2017Zorgboerderij De Gastvrijheid

De Gastvrijheid sponsort graag haar arbeid, materialen en kennis met dezelfde gastvrijheid die zij ook aan hun cliënten hulpboeren en gasten biedt. www.degastvrijheid.nl


eendracht
Muziekvereniging Escharen

De Muziekvereniging Escharen biedt InDeBan op diverse vlakken hulp. Zo zijn er diverse middelen die InDeBan tijdens repetities en tijdens de uitvoering van InDeBan tot haar beschikking heeft dankzij Muziekvereniging Escharen. Zie ook: Muziekverenigingeendracht.nlKapsalon Henriëtte “Hair We Come”

De dames van “Hair We Come” gaan dit jaar achter de coulissen de haren en de Visagie verzorgen van onze artiesten.
Zij zijn een nieuwe generatie kapsters. Wilt u door Hair We Com geknipt worden dan hoeft u niet naar hun toe maar komen ze naar u toe met hun eigen mobile salon!
Kijk op Facebook pagina Kapsalon Henriette: Hair we come voor meer informatie


Betsie’s Kleding Verhuur “Gala en Themakleding”

Betsie geeft uitermate deskundig advies en persoonlijke aandacht voor alle:
– themafeesten – musicals – toneel – gala – boerenbruiloften
Alle kleding wordt gratis “passend op uw maat” vermaakt. Wilt u in alle rust uw gala- of gelegenheidskleding uitzoeken? Maak dan een afspraak. Maar u kunt natuurlijk ook gewoon binnen lopen. 

Uw verkleedfeest is pas echt geslaagd, als u themakleding van Betsie draagt. Zie ook: http://www.kledingverhuurbetsie-uden.com/