Geplaatst door Marleen

Kaartverkoop theatershow InDeBan van start

Met trots presenteren wij van donderdag 2 tot en met zondag 5 november, na maanden van repeteren en voorbereiden, met trots onze nieuwste theatershow. De kaartverkoop start maandag 18 september om 10.00 uur. 

Vele nieuwe talenten hebben het podium van InDeBan eigen gemaakt met hun zang-, dans- en muziekkunsten. Er wordt wekelijks gerepeteerd door alle disciplines, maar er staan ook nog een paar belangrijke gezamenlijke repetities op de planning waarbij alles samen komt en de show naar een hoger niveau tilt.

Bezoekers die in het verleden de voorstelling bezocht hebben omschrijven InDeBan als een spectaculaire en afwisselende theatershow is. Het is een beleving, een show met diverse muziekblokken, ondersteund door ijzersterk dramaspel, een opzwepende live band, een onvergetelijk lichtdecor, dans, special effects, videoprojectie en loepzuivere stemmen. Aan de productie werken circa 50 vrijwilligers mee. “Iedere nieuwe editie willen we weer beter worden. Zonder de inzet en hulp van iedereen zouden we nooit deze kwaliteit kunnen behalen. Het is een project van ons allemaal en dat geeft zo’n ontzettende kick! Laat november maar komen, we zijn er klaar voor!”, aldus Wilfred Thijssen, organisator.

De theatershow vindt plaats op donderdag 2, vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 november in Theater De Viersprong in Gassel. Kaarten zijn online verkrijgbaar of aan de kassa bij de Viersprong in Gassel op donderdag 21 september tussen 19.00 en 20.00 uur en op zondag 15 oktober tussen 13.30 en 15.00 uur.