Geplaatst door Marleen

Deze week staat volledig in het teken van InDeBan. De voorbereidingen zijn in volle gang. In de Viersprong in Gassel wordt met man en macht gewerkt aan de bouw van het lichtplan, geluidinstallatie, het podium, de doeken en zaalindeling. De zaal wordt omgetoverd tot een waar InDeBan theater waar vele mensen verrast zullen worden met een totaal vernieuwde show.

InDeBan is een vermakelijke show. Men wordt meegenomen op een muzikale reis van de jaren ’70 tot liedjes die vandaag de dag een hit zijn. De warme stemmen van de zangcrew mogen hierbij niet ontbreken, evenals de danseressen. Maar InDeBan wordt extra bijzonder door de prachtige visuals, die getoond worden op een speciaal theaterdoek met een extra verrassing. Kortom, een unieke voorstelling in deze regio. 

De gehele crew, bestaande uit 45 personen, is er helemaal klaar voor. “Het wordt een intensieve week met een technische doorloop, een generale repetitie en vier shows, maar dat is waar we zo naar toe geleefd hebben. Laat het InDeBan-avontuur maar beginnen. Ik heb er onwijs veel zin in”, vertelt Koen Zwakhoven, drummer van InDeBan.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor de première op donderdagavond 2 november, vrijdagavond 3 november en zondagmiddag 5 november. Bestel hier uw kaarten.