Geplaatst door Marleen

De zomervakantie is geruime tijd voorbij, dus de voorbereidingen gaan nu echt beginnen. In 2020 brengt de organisatie van InDeBan een totaal vernieuwde originele uitvoering met muziek, dans, zang en drama. Het wordt maar liefst vier maal ten tonele gebracht. Maar om het tot een groot succes te maken zijn we op zoek naar regionaal talent. Zonder dit talent kunnen we geen mooie en evenwichtige show brengen. En onderdeel zijn van InDeBan is een feestje. We werken hard, maar het is ongelooflijk gezellig.

De eerste creatieve ideeën hebben alweer vorm gekregen en liggen te wachten om er een spetterende muzikale theatershow van te maken. Regionale talenten kunnen zich opgeven voor de audities die op zaterdag 9 november plaatsvinden in Gassel. Er worden zangers en zangeressen met gevoel voor drama gezocht én ook dansers/danseressen kunnen auditeren voor InDeBan. Klik hier voor meer informatie en aanmelden. Auditeren voor zang én dans kan natuurlijk ook. Begin 2020 starten de repetities. Aanmelden voor de zang- en dansaudities kan tot en met zaterdag 26 oktober 2019. Voorwaarde voor deelname is dat kandidaten 16 jaar of ouder zijn vanaf januari 2020.

Wist je dat….

  • De shows van InDeBan plaatsvinden van donderdag 5 t/m zondag 8 november 2020.
  • De repetities starten vanaf januari 2020 en we beginnen met een gezamenlijk kick-off moment.
  • De zangrepetities op maandagavond zijn en de dansrepetities in overleg besloten worden.
  • De gezamenlijke repetities gepland zijn op zaterdag 6 juni, zaterdag 5 september, zaterdag 3 en zondag 4 oktober 2020.

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom InDeBan 2020? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief op de website of volg InDeBan Muziekevenement op Facebook.

Doe jij ook auditie voor InDeBan 2020?